memory remains

Metallica oli väääga sheff. Näha seda rahvamassi, mis laululaval oli ja see paraad, mis pärast narva mnt. mööda kesklinna liikus … metsik. Ette ja taha vaadates oli näha kogu sõidutee laiuselt ainult inimeste peasid nii kaugele kui silm ulatus nägema. Inimesed skandeerisid, tegid laineid. Võimas!

Me olime veendunud, et tänu rahvaste liikumisele pole võimalik ennast tln-s maha istutada kuhugi aga me eksisime. Nimeta baaris oli paar vaba kohta ja me saime ennast mugavalt sisse seada ja joogid haarata. Sel ajal kui me Katzu ja Mailega muljetasime võeti ära viimasedki vabad kohad. Mu after-party tln-s tegi võimalikuks Banco de Maile ja ta pääses odavalt. Kaks õllet, mingi pisike hambapasta maitseline shot ja ma olin juba toredalt shvipsis. Teel ööbimis paika ma lämisesin ikka korralikult ja seda siis tüdruk, keda ei murra isegi poolene viin.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s