Must have fun!

Pätsasin tööjuurest külmutatud vaarikad ja suundusin sõpradega “Kuuma Tassi” välikohvikusse, hävitasin vaarikaid saiaga ja tarbisin mõistlikes doosides alkoholi. Sellest viskas kiirelt kopa ette ja organiseerisin löögigrupi, ning suundusime alkoholi ebamõistlikes kogustes tarbima Pirogovi. Tutvusin Ilusa Biseksuaalse Poisiga, ta käskis mul ja Dakil endale muretseda keeleneedid vastavalt oma rikutuse tasemele ja kirurgilised ära võtta. Me plaanime seda.

Pirogovis oli peaprükkar väga vallatus tujus, käis ja tõmbas oksakesega mööda neiude paljaid selgu. Naljakas ja kergelt häiriv samas. Naaberpingilt taheti meie käest kokkupandavaid plastiktopse. No, mida veel?

Kuna me polnud Dakiga midagi erilist söönud, siis jõime ennast lihtsalt ja osavalt purju kella 00.00-ks. Meil oli tohutult lõbus ja Daki tahtis mulle midagi rääkida kogu aeg, aga unustas ära, mida täpselt. Rõõmu rikkus põis, mis ennast meelde tuletas ja mu ex, kes meid koju viis, kasutas kõiki Pirogovi ja Ropka vahelisi munakivi teid. Kas te pole kunagi tähelepannud kui palju auke on Tartu tänavatel?!

Hommikul avastasin, et naabrid pole veel pidutsemist lõpetanud ja diskuteerisid ägedalt mingitel teemadel. Jumal tänatud, et ma purjus olin, sest muidu ma oleks öö otsa üleval istunud. Tööd tegin tervelt tund aega (töö seisnes raamatu lugemises, fanta joomises ja suitsetamises), kuni ülemus käskis kõigil esitada põhjendused, miks just tema peaks koju saama. Ma siis apelleerisin oma rohketele ületundidele ja sain koju nagu naksti.

Õhtul Daki juurde jaanile.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s