those who can´t do- teach

Ehk siis mina ei oska ise suhetega seotud asju teha aga nõu andma olen ma meister ja inimesed veel kuulavad mind ja tulevad lausa mu käest abi paluma! Müstika…

Viimastel nädalatel olen nõustanud oma venda, mitut meessoost sõpra ja posu sõbrannasid, nii vallalisi kui suhtes olevaid. Mulle meeldib kuulata inimeste muresid, lohutada ja aidata kui see on minu võimuses. Mul on siiralt hea meel, kui neil asjad laabuvad ja nad rõõmsad on.

Aga, mis ma ise teen? Käitun kõigi oma nõuannete vastaselt. Oi plaa… ma olen lausa maniakk. Selles suhtes, et kõik kohad, kus on võimalik midagi perse keerata, ma leian üles. Täielik müsteerium. Ma tean, et ma ei tohiks mingeid asju teha aga ma neid ikkagi. Kes mind nõustab? Ma arvan, et nõustajast jääb väheseks, mulle on lausa mitut psühhiaatrit vaja. Mitte ainult suhete valdkonnas, vaid ka muudes eluvaldkondades. Töö, perekond, joomine…

Ma olen äärmuslik inimene, ma kaldun tohutust ekstravertsusest asotsiaalsuseni ülikiiresti. Ükshetk ei suuda ma üksi olla ja olen nõus sõitma 100km, et rahvaga kontaktis olla ja teine hetk ei taha ma kedagi näha, lülitan tlf välja ja käin netist kaarega mööda. Ja psühholoog keeldus mulle diagnoosiks bipolaarsust panemast-päh! Ma tean, et kunagi leian ka mina tasakaalu.

Aga täna ei taha ma sellele rohkem mõelda, sest täna on pidu ja sõbrad ja ikka veel puhkus. Loodame, et juhtub igast toredaid asju.

PS Nädalavahetusel olid firma suvepäevad. Koht oli hästi tore. Sai tantsitud öö otsa väga vahvate töökaaslastega nii, et lihased kaks päeva veel valutasid. Tants toimus laua ja pinkide peal vahepeal… äge. Laulsime ka kogu hingest kaasa. Pilte peaks ka päris kõvasti olema. Vahva oli!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s