I´m not here for your entertainment

Ma ei saa aru aru inimestest, kes teevad teisi maha nende enda juures olekul. Mis nad naguarvavad, et see on lahe või? Naljal ja halvustamisel on vahe. Kui sa ei oska ikka seda piiri näha siis on parem oma suu kinni hoida

Mind on eelmine nädal materdatud ikka korralikult. Ma ei oska enam sellele kuidagi reageerida. Alguses paned huumoriga vastu aga mingi aeg enam ei jõua ja eriti kui veel tõugatakse kogu aeg ühte teemat. Ma ei ole ka selline inimene, et hakkaks samaväärselt vastama. Ma võin aasida inimest kuni tüütuseni aga ma ei muutu õelaks ja ei alaväärista inimest teiste juuresolekul.

Ma tean kolme inimest, kellel on probleeme piiri mõistmisega ja kes on mind sügavalt hämmastanud sellega kui õelaks nad võivad minna. Nad satuvad nii hoogu, eriti just siis kui neil on publikut, ja hakkavad pilduma selliseid repliike, mis ei ole naljakad, vaid halvustavad ja imestavad kui selle peale vihastatakse. Eriti tore on see, et nad peavad mind veel oma sõbraks. Mis ma oskan öelda-mul on sõprusest tiba teised arusaamised.

One thought on “I´m not here for your entertainment

  1. Hei! Nüüd võid siis mind materdama hakata. Mul uus virtuaalne kodu 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s