4 kommentaari “www.cv.ee

  1. oh, neid asju, mis toimuvad on palju. Aga põhiasi on see, kuidas üks inimene on sündinud silmaklappidega, T.K näiteks. Kui inimene ei näe, mis toimub ja ei kuula, mis talle räägitakse, siis pole sellise inimesega mõtet koostööd teha.

  2. kummaline,et need asjad teil seal nii on. Jääb mulje nagu pärast minu lahkumist oleks hakkanud seal aset leidma miski kaos. Ja ometi on mul sellest mulje kui väga heast töökeskkonnast, tänu inimestele, kes seal on 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s