alkohooliku argielu

Kust ma sain aru, et ma olen alkohoolik. Joon üksi, sest sõbrad teevad tööd. Põgenen koridoris oma naabrite eest, sest mul on käes Feenoksi kilekott, mille peal asuvad Viru Valge Cooleri pudelid ja sees jook, mis põleb.

Ma olen tõbine ja just praegu valitseb telemaastikul filmpõud. Ma olen päris palju raha viinud Videoplanetisse, sest kodus pole enam midagi vaadata ega lugeda. Niisiis, kolm filmi, džinn+toonik. Ees ootab põnev filmiõhtu.

Eile tegin suure vea ja ei varunud endale filme, mis lõppes sellega, et ma olin ennast valmis üles pooma igavusest. Alternatiivse tegevusena ahistasin oma sõpru msnis hiliste õhtutundideni. Kuna kõigele lisaks jõin ma veel veini, siis ma olin eriti depressiivne ja kurtsin kõigile, kes mind kuulata viitsisid kui igav mul on ja kui halvasti kõik on.

Loodame täna paremat 🙂

One thought on “alkohooliku argielu

  1. lahe. mina olen skiso. situn ise oma argipäeva ja siis mõtlen,et olla või mitte olla

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s