Häid pühi!

Lahutatud vanemate laps olles tähendab see topeltrõõmu pühade ajal. Ja muret ka. Hull logistika käib kogu aeg. Ema tahab teada, kuna isa meid vennaga näha tahab. Isa tahab teada, kuna tema meid näha saab. Vanavanemad on sunnitud kordineerima oma üritusi oma lastega, et lapselapsi üldse näha. Rääkimata sõpradest, kellega tahaks ka veel kõigele lisaks kokku saada.

Rõõm on see, et saab topeltkingitusi 🙂 Lapsena jätkus mul jõulude ajal kingitud kommidest veebruarini ja veel kevadel leidsid sahtlinurgast mõne kivikõva piparkoogi. Vanavanematelt oli veel traditsiooniline käpikud, sokid ja sallid, kui sa muidugi ei tulnud varem mõne muu kootava idee peale. Siis oli tunne igakord, et, issand, jälle villased sokid! See aasta ma tellisin spetsiaalselt villased sokid, sest vahepeal olid vanaemad vist kudumise ära unustanud ja paar aastat polnud ühtegi kudumit pakis aga põrandad on külmad ja vanad sokid juba kulunud. Kommipakid ma loodan jäävad tulemata.

Igatahes, ilusaid pühi ja ärge sööge liiga palju!

NB! 24, 25 on mul 4 jõulusööki planeeritud+üks sünnipäev. Selline tunne, et hakka või buliimikuks, et kedagi mitte solvata.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s