Ahjaa…

Eile käis Bettani külas- Mirgiga. Poiss on ikka täielik hurmur, võlus kõrvallaua soomlasi. Sai jälle elu ja inimesi lahatud. Viimasel ajal, kuidagi eriti üleval sellised teemad. Raske on inimesele nõu anda kui sa pole sellises situatsioonis varem olnud. Sry, Bettani. Aga muidu oli meil tore.

One thought on “Ahjaa…

  1. Kui sa teaksid kui palju sa mulle tegelikult ütlesid :). Ja ma ütlesin selle kodus vaikselt välja ja nüüd me ei tea mis sellest tuleb. Mina ei tea. Tema tahab jätkata, mina ei taha kurjaks minna.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s