Vee seisukorrast Tallinnas

Siin on nii “kuiv” vesi. Ma tulen dušši alt ja pean panema kaks kihti kreemi, et mu nägu peast ära ei kukuks. Kui mu isal ja Dakil on kraanivesi, mida on täiesti võimalik juua, siis siin on see ikka väga hullu maitsega.

One thought on “Vee seisukorrast Tallinnas

  1. Hei! Tore oleks sulle külla jõuda küll, aga mul on õnnestunud endale mingi viirus hankida nii, et vean ennast minimaalselt kontori ja kodu vahet nagu jalutu koer. Aga muidu ma ütleks, et ära põe selle pärast, et võõras teema on, sest nii see kord juba on, et ega esimese 24 eluaasta jooksul omandatu põhjal nagunii ülejäänud elu elatud ei saa ja küll sa sellest kogemusest ka palju rohkem kasu saad kui esialgu arvad. Pealegi saad sa hakkama nagunii, sest mingil kummalisel (kassi)kombel sa lihtsalt maandud alati jalgadele 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s