Fire, fire, fire!!!

Nii karjusid täna öösel koridoris kellad, vähem kui pool tundi tagasi. Elagu hotell Portus! Täna ma lootsin, et ma saan magada rohkem kui 4 tundi. Mul oli nii kui nii raskusi magama jäämisega, sest kõrvaltoas elutsev tegelane, ma kujutan ette vähemalt häälte järgi, lihtsalt kargas oma voodi peal. Täpselt selline tunne oli mingi hetk, nagu ta oleks hüpanud peaga vastu seina. Seda kõike ajal, kus mul oli juba selline mõnus pooluni, mis pani mind voodist praktiliselt püsti hüppama, sest ma ei saanud päris täpselt aru, mis toimus.

Portusel on veel lisaväärtusi, peale korduvalt käima mineva tuletõrje kella. Esiteks parandatakse kogu aeg lifti. Ma ei ole päris kindel, kas see on hea asi, et lifitil pidevalt silm peal hoitakse või ma pean kartma, et lift mingi hetk sooritab võtte ja kukub pidurite puudumisel tühjusesse. Sõidan liftis kerge ärevusega.

Lõunasöögid.Päevapraad, mis õnneks on erinev iga päev ja mitte eriti rahakotti rabistav, samas kui võtan juurde latte, siis arve praktiliselt kahekordistub. Söök on ALATI ebarahuldavalt leige ja kui sa kiiresti ei söö, siis võid lõpuks avastada, et sa järad täiesti külma liha. Lubasime kõik suure suuga, et võtame see nädal kambapeale mikrolaineahju kaasa. Lisaks jahedusele on kohviku kokad tõenäoliselt kokkuhoidmise eesmärgil ostnud seakartuleid, mida nad siis suure kadedusega ka meiega jagavad. Ühes suures praes-keskmise kartuli läbimõõt u 2,5cm ja kogus -6tk. Esimesel õhtul käisin seal ka õhtust söömas. Praeks hakkbiifsteek, kaste oli topsis ja kartulid olid hakkbiifsteegi alla nii ära peidetud, et ma esimene hetk kartsin, et nad on selle lisandi unustanud. Prae hind-86.-

Soomlased. Kuna meil on enamuse päevast koolitus, siis nad on leidnud, et lähenemiskatsed kuuluvad hommikusöögi juurde. Uuh, ma parem ei alusta hommikusöögi teemadel.

Voodid. Ma saan aru, et hotellis ei pea olema suured voodid. Aga kui minu voodi on kodus ikka kolm korda laiem ja ma olen harjunud seda ikka terves laiuses ka kasutama, siis onju arusaadav hirm kui ma kardan, et võin kogemata öösel voodist maha veeretada. Õnneks olen ma toas üksi ja voodid on kokku lükatud. Uus hirm- kukkuda kahe voodi vahele.

Suitsetamisvõimalused. Puudulikud! Terve hotelli peale on üks suitsunurk…kolm lauda igal ühel kolm tooli. Asukoht võrratu. Söögisaalis üks samm lauast, kus suitsetada ei tohi. Loogilised tegelased. Meie suitsetame üleval katusel, seal on vaade merele ja laevadele (või praamid, misiganes).

Igatahes, olles teinud teile väikse tuuri hotellis Portus, püüan leida midagi konstruktiivset mida teha.

PS Positiivne asi. Mu uues toas on tunduvalt parem wifi leviala.

3 kommentaari “Fire, fire, fire!!!

  1. Muideks soomlastel ongi kombeks ligi pressida hommikusöögi ajal 🙂 Mäletan Pargi aegadest, kui kaks soomlast arutasid minu punase pea ja must valge kostüümi juures, et mis ametit ma pean ja üritasid minuga soojemaid suhteid luua, et äkki..

  2. tänapäeva liftidel on vähemalt 3xbäkkapp. et need niisama lihtsalt alla ei kuku. tõenäolisem on, et jääd lifti kinni 🙂

  3. Kui ma lahkusin, siis esimesele korrusele oma kodinatega jõudsin tegi lift metsikut häält ja peatus 20cm kõrgemale maast. Jube!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s