Kevad

Käisin väljas täna. Oli kevad. Päris tore oli. Kimasime Mailega mööda linna ja käitusime nagu 15 aastased. Mailel on autos ainult kassetmakk ja tal on ainult üks lint, mingi 70-ndate värk ja seal peal on üks lugu, mis on nii kevad kui kevad. Billy Ocean- Love Really Hurts Without You. Seda laulu me röögime alati kaasa laulda. Kuidas saab ühel kurbade sõnadega laulul nii särtsakas viis olla?

Lahkasime jälle elu ja suhteid. Lemmikteema-miks inimesed käituvad, nii nagu nad käituvad. Õnneks on alati tutvusringkonnas parajaid eksemplare ja keda lahata. Sest tavainimesed pole ju huvitavad. Nad käituvad ootuspäraselt-enamasti. Aga mõned panevad kukalt kratsima ja mind kohe huvitavad inimesed. Ma olen vabalt nõus kuulama inimese muresid kell kaks öösel, sest mind huvitab. Aga võib olla ma olen lihtsalt imelik 😀

Aga jah- kevad! Tuleks juba konkreetne tunne peale. Väike elevus juba on.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s