Täna on hea

Täiesti uskumatu kui lill on olla! Raha ei ole (raha ei tule kaaaaa…..), süüa ka hetkel ei ole. Ma olen täna söönud täpselt ühe “suudlevate” päevasupi. Viimase raha panin töölt tulles marsa ja suitsu peale. Kuidas homme tööle saab? Ei huvita, kuidagi ikka. Ma olin juba hommikul valmis jala linna kablutama. Mu eriti nunnu mp3-mängija tegi ka mulle meeldiva üllatuse kui ma temasse hommikul värskemaid palasid installisin. Ta ei surnudki ära, hoolimata sellest, et ma pole teda laadinud Egiptuses käimisest saati. (bussiga 2 tundi, lennukiga 4 ja sama teema tagasi ka). Müstika! Isegi julmalt tihe tööpäev ei suutnud mu moraali alla viia, nii et suutsin isegi masenduses Daki naerma ajada.

Eile sain kokku Patsyga, kes on sooritanud, tõenäoliselt ta karjäärile saatuslikuks saava manöövri, ja kolinud Tartusse. Saime kokku Sviidis. Tegime vesipiipu ja jutustasime mustmiljon asja ära, kaasaarvatud ka mõned Patsy seiklused, mida ta veel pole jõudnud kirjutada (aga mina tean!). Peale selle, et Patsy on muidu lahe on ta veel pikk ka ja ma täiega nautisin seda, et ma sain jalga panna oma kõige kõrgema kontsaga saapad ja ikka lühem olla!

Tänase lõunal tegime Mailega väikse randevuu ja võtsime vastu erinevaid otsuseid. Põhiliselt jäime meeste teema juurde ja leidsime, et sitast ikka saia ei tee. Kena pruuni kakukese võid sa tast ju keevitada aga sööma sa seda ikka ei hakka 😛 Muidugi aeg ajalt võid ju maitsta, et kas on äkki sündinud ime.

Praegu toitun ma gin+toonikust (üritasin Patsyt praegu msnis ära petta, et ei ole joonud aga, krt, läbi hammustas) ja viimase papi eest ostetud suitsust. Kaif.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s