Kevad korterisse!

Kuna mul on hullult palju energiat, siis leidsin, et oleks vaja korraldada üks tõsine korteri ümber korraldus! On vaja orgunnida endale kummut, peegliraam (või mingi muu kinnitusmeetod, kuidas saaks peeglinäraka seina), trell. Paigaldada üks ruloo, leida inimene, kelle jaoks pole probleem paar lampi lakke panna. Utsitada kasuisa natsa, et ta liistude panekuks mulle mingi tondi orgunniks. Kuna köök on juba kaks aastat minu jaoks ainult unistus-siis nii kaugele ma ei lähe, et seal mingeid olulisi muudatusi ette võtta.

Saab põnev olema!

Muuseas, ära anda täiesti töötav tolmuimeja, sest muidu läheb ta lihtsalt prügikasti.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s