Coffee is killing me!

Täna lisandus mu ülima rõõmu listi veel üks asi- mu auto. I got my baby back. Viisin ta kohe jalutama. Oi, oi, oi, kuidas mulle meeldib autoga sõita- chill! Õnneks oli plaadimängijas isegi üks plaat sees. Lükkasin tümmi põhja ja pöördusin L-Eesti kurvilistele radadele. Jõudsin -Kurepallu ja olin siis sunnitud Tartusse tagasi pöörduma, sest Katz vajas transporti ja silmakontrolli aeg oli ka häbitult lähedal.

Ma sain just EV valitsuselt sõnumi:”Vabariigi valitsus palub: jääge koju, ärge alluge provokatsioonile. EV Valitsus

Ma pean neid kahjuks kurvastama. Ma lähen täna välja jooma, ma allusin Daki provokatsioonile.

Kohvi mõjud minu kehale: käte värisemine, kõne-, tasakaalu-ja tähelepanuhäired, ärevus, second-hand coffee drinking.

Must. Stop. Writing. Now.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s