Just Like Any Other Day

Ma olen printeri valves.

Rumala juhuse läbi sattus mulle telefoni kõne turundusest, et neil on vaja materjale printida aga nende printer läks katki. Äkki saab meie ruumi printer neid aidata. Ok. Lubati mulle materjaal koos instruktsioonidega meili peale saata.

“Siin siis kaasas üks eksemplar= 48 lk. Kokku oleks veel vaja 20 eksemplari välja printida. Väga just täna vaja, kuna homme sõidab Piret nendega Leetu. Kõige lihtsam on printida nii, et printer paberit täis laadida ja siis 2 eksemplari korraga printima, ning 10 minuti pärast ongi olemas ja nii 10 korda järjest. Suurimad tänud!”

Tundub lihtne? Mulle ka tundus.

Aga meie Hullul Professoril on kerged pidamise probleemid st umbes 10 lehte prindib ära ja siis kukub neid üle veere välja laskma, mille peale mina pean jälle põrandal koristaja/komplekteerija olema. Arvutasin välja, et printer prindib kiirusel 6 lehte minutis. warp speed. Siis sai paber otsa. Käisin kõrvaltoast seda lunimas. Äge.

Miks lõhnavad värskelt prinditud lehed seente järgi? Shampinjonide, kui täpne olla.

Mis ma siin ikka kurdan. Poolteist tundi tubli printimist on viinud mu 11 komplekti võrra tööpäeva lõpule lähemale.

Õhtul Daki tüdrukuteõhtu.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s