Tüdrukud ja poisid

Eile oli Daki tüdrukuteõhtu. Alustasime Daki ema juurest, kus panime ta küpsetama minu kuulsaid shokolaadimuffineid, millega ta sai edukalt hakkama. Järgmine etapp oli neid linnas müüa. Tegime ka lisaks muffinitele kinkepakid (marati aluspesu, mask, kaelakeed, kondoomid, trikoo, zippo gaas jm nänn). Karlova pargis lasime ühe raketi, sest raketid on lahedad. Esimesena saime konksu otsa kaks ebakaine olekus noormeest ja ärisime neile kinkepaki ja muffineid. Pärast tuli välja, et üks noormees oli meie kõigi vana tuttav ja oli äsja vangist välja saanud. Kuna Dakil on sisemine radar kriminogeenide suhtes, siis sattusid meie järgmisteks klientideks kaks ossi ja kamp ülespekstud nägudega asotsiaalsete eluviisidega tegelast. Otsustasime mitte enam Karlova kandi inimestega kontakti otsida ja liikusime kesklinna poole, kus liiguvad vähe verisemad näod ja suuremad rahad.

Dakil oli nimekiri asjadest, mida ta peab õhtu lõpuks ära tegema. Nimekiri sisaldas näiteks selliseid punkte.

– 2 mehega liibuv tants
– katsu musklit
– leia mees, kes räägib kui hea ta voodis on
– metsik tants 7 mehega

Raekoja platsis avastas üks Sikidest, et Maksuametis on karaoke. Kuna tulevast pruuti peab ikka eriliselt piinama ja Daki ei laula põhimõtteliselt karaoket, siis otsustasime selle punkti ka lisada. Maksuametisse jõudes avastasin, et karaoketüüp on see, kes tegi Olympicu igast päevadel karaoket. Ühesõnaga, käpp oli sees ja saime kohe laulma. Lauluks siis “Saaremaa valss” ja nii vahva oli, kuidas rahvas kaasa elas ja inimesed astusid sisse, et tantsu keerutada. Saime tõsiselt suurte ovatsioonide osaliseks. Karaokepoiss aitas meil maha ärida ka viimased kinkepakid. Väga sheff!

Kuna pruudiks oli Daki ja nimekirjas oli veel asju, mida maha tõmmata, siis liikusime edasi lõpp-peatuse, Zavoodi, poole. Sest kui sul on vaja leida koht, kus 7 meest sinuga metsikult tantsivad, siis on see Zavood. Koht oli mõnusalt tühi ja me okupeerisime koheselt leti vastas olevad kohad ja jäime ohvreid ootama. Daki suutis esimese 10 minutiga maha tõmmata u 3 asja oma nimekirjast. Ta kogus endale kiirelt suure fänklaabi ja vihtus tantsida.

Meie seltskond oli kahanenud kolmeks tüdrukliikmeks- Daki, mina ja Evu. Vahelduva eduga olid meil seal ka erinevaid meesliikmeid. Daki vihtus tantsu, mina ja Evu valvasime kohti. Meditsiinilistel põhjustel olin ma kaine, nii et ei viitsinud ka väga. Minu koha valvamine nägi välja siis selline, et ma laotasin oma jalad üle kahe puki. Tähtis on see selle pärast, et mul oli seljas seelik ja võrksukad. Nii ma siis sain kõvasti tähelepanu. Üks tüüp küsis, kas ta võib mu sukki katsuda. Katsu aga viisakalt. Järgmine ring kui ta tagasi tuli, küsis ta kas ta võib mu jalgu suudelda ja kukkus siis mu säärt suudlema. Ma ehmatasin ikka päris korralikult ära, sest ta kasutas seal juures keelt. Nagu, et mismõttes?! Pärast seda küsis, et kas ta mind suudelda võib aga selle peale saatsin ma ta kuu peale. Ta tegi veel mõned nõrgad katsed ja rääkis, et tüdruk jättis ta maha ja et ta ei saa aru miks. Mis siis, et tüdrukut pettis aga ta ju armastas teda ja see on oluline. Õnneks saabusid Daki ja meie üks Zavoodist sebitud uutest meessõpradest ja tüüp lahkus.

Peale Zavi sulgemist lubas meie värske meessõber meid koju viia. Enne minu juurde jõudmist leidisime tüübiga, et meil und veel ei ole ja väljas on soe ja poiss oli Tallinnast, et lähme Taevaskotta. Läksime. Päikesetõus Taevaskojas. Njah, ilus oli. Feels like I´m seventeen! 🙂

2 kommentaari “Tüdrukud ja poisid

  1. Uuh, teil kahel oli veel jaksu taevaskotta minna! Mina taarusin tuppa ja vajusin magama ära. 😀

    Hullult šeff pidu oli. Tänan korraldamast!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s