Cruel Intentions

Have you seen the movie? I saw it live yesterday.

Pahaaimamatu tütarlaps ja kaks, oo kui õelat, inimest. Tüdruk ei saanud arugi, et temaga mängiti. Kahjuks ei suuda ma seda kuidagi adekvaatselt kirjeldada. Seal oleks pidanud kohal olema. Aga mina pealtnägijana sain sellest tohutu “evili” laksu. Krt, see oli nii hea!!!

Oeh, meeste nägusid kui kaks tüdrukut omavahel suudlesid. Neid ilmeid- silmad suured, kulmud kõrgel, suud lahti, ila vaikselt mööda lõuga alla nirisemas. Üks tüüp oli eriti ilmekas- üllatus, jälestusega segatud uskumatus, uskumatusega segatud rahulolu. No way, it´s happening right here, right now! Hindamatu.

Ahjaa, kui stereotüüpne. Rastapatsidega poisil oli joint.

Daki-“Sa toitud õelusest”

One thought on “Cruel Intentions

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s