Arzt oder Apotheker?

Kui normaalsed tööinimesed juba lebotavad kodus kell 19.00, siis mina läksin alles lõunale. Kuna Mailel läks veel aega otsustasin sisse astuda apteeki. Apteeki nimelt selle pärast, et viimased kaks nädalat on mul olnud kahtlane allergia. Nüüd kui asi lõi dekolteesse, muutusin ma vähe ärevaks, sest kui ma enne kahtlustasin, et asi on pesupulbris, mis võib seda tekitada, siis dekoltee on mul enamasti alati riide vaba ja pesupulber seal ei saa rolli mängida.

Niisiis, astusin apteeki, lõin dekoltee laiali ja selgitasin probleemi. Apteeker oli nii ehmatanud näoga ja suutis ainult kokutada, et “issake, ma küll ei oska öelda. Kui põhjust ei tea, siis ei julge ka midagi soovitada”. Kuskilt tagant ilmus vähe julgema olemisega apteekriprovva, kes siis mulle Kestine´i tablette soovitas ja ütles, et kui tablette võttes ära ei kao, siis on tõenäoliselt arsti juurde minek. Lohutav. Dekoltee näeb välja nagu oleks keegi sealt liivapaberiga üle sõitnud. Kaubanduslik välimus kadunud. Garderoobis kõrgekaelusega asju ka väga ei leidu. Arsti juurde ei ole aega minna. Krt, panustame Kestine´ile, mis paistab suht selline üldine allergiarohi olema ja halba vast ikka ei tee.

Näidustused: teadmata põhjustega nõgestõbi.
Koostoimed: alkoholiga ei ole koostoimeid täheldatud.

Eks siis näis, mis saab.

4 kommentaari “Arzt oder Apotheker?

  1. Siis te olete Sten Oskariga samasugused – tal on ka teadmata põhjustega nõgestõbi 😛

  2. Allergoloog arvas, et mingi söök või pesupulber. Igatahes on lapsel neli erinevat rohtu ja range dieet :S

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s