Pipart sulle keele peale!

Mõni päev juba Tartus tagasi.

Daki ja Epu raamatute esitlus oli uus kogemus aga selle eest lõbus. Me ostsime raamatud ja sukeldusime ninapidi Daki omasse. Jube põnev on ju, mis sinust kirjutatakse. Lubasime Evu ja Maiaga osta highlighterid ja allajoonida kõik kohad, kus meid mainitud on. Aegajalt oli kuulda hüüatusi

“Oh, ma leidsin enda!”
“Kus, kus?”
“Lehekülg x”

Sõit Tartusse oli ka loomulikult väga eventful. Tallinnast välja sõites tuli taevast vett nagu pangest valatult. Justini ja Epu autol oli üks kojamees, mina istusin kõrval ja tegelesin aknast välja mitte nägemisega. Hirmus oli natuke. Kui me lõpuks Mäosse jõudsime oli õnneks vihm järgi jäänud. Laevas oli olnud kokkupõrge ja mõlemad read kinni. Kõik autod seisid, inimesed tulid välja ja kõndisid vaatama, mis juhtunud on. Väga kaua õnneks ootama ei pidanud.

Kui ma lõpuks koju jõudsin, siis avastasin, et hoolimata sellest, et mu aknad olid kogu aeg lahti olnud ja kõik aknakatted ees, lähenes temperatuur kolmekümnele kraadile. WC-s, mille uks oli kinni, võis vastu torusid leili visata. Viskasin oma asjad nurka ja läksime Katziga kasintsi kvaliteetset meelelahutust ja lattet nautima.

Kasintsi jõudes käsutati mind kohe aparaadi taha mängima, sest niisama lööberdamine on minule seal keelatud. Ma olen lihtsalt nii kõva tegija, noh! Kui ma olin teinud 25-st kroonist 48 ja 48st uuesti 25, siis otsustasin lolli mängimise lõpetada ja kobisin leti äärde.

Istusime Katzuga leti ääres ja Katz oli ninapidi raamatus. Mina kaanisin vett, sest oli palav, palav, palav. Maile ja Helga seisid leti taga ja lobisesid kahe tüübiga. Alati on põnev vaadata, kuidas inimesed reageerivad sellele kui neilt dokumente küsitakse. Kõige härjamad on need, kes on äsja 21 saanud. Igatahes, Maile küsis ühe püsikliendiga saabunud seltskonna käest dokustaate, ühel mehel ei olnud ja see saatis Maile ja Helga sinna, tänna ja kolmandasse kohta. Maile ja Helga naeratasid talle vastu ja teatasid, et kui härra ei lahku on nad sunnitud Falcki kutsuma. Tüübi poolsed “viisakusavaldused” ja juba ta tormas lauasaali väisama. Kui Falck saabus oli tüüp tõsiselt üllatunud. Sõimasid koos püsikliendiga teenindajaid ja lahkusid.

Mõne aja pärast vaatasime uksest välja ja püsiklient poksis Falckiga. Meie kõrval istunud tüübid, kes nüüd ukse pealt šõud jälgisid hüppasid üks hetk taha poole ja hüüdsid, et minge nüüd kaugemale. Falck oli nimelt pipragaasi lasknud. Konditsioneer lükati kähku tööle ja uks lahti. Köhisime ja pisardasime natuke ja läksime trepile vaatama, mis saab. Kohal oli kaks Falcki, tüüp oli saanud kolm laksu pipart aga see teda vaiksemaks ei sundinud. Kui politsei saabus ja tegelase ära viis, sai pidu läbi ja me vajusime leti äärde tagasi. Meelelahutus missugune. Sai rahulikult magama mindud, sest õhtune action oli jälle selleks korraks läbi saanud.

4 kommentaari “Pipart sulle keele peale!

  1. Näed sa siis – kus on parim meelelahutus???? Ikka Olümpia kasintsis:)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s