Miski ei tööta

Google Reader ajab segast. Ta näitas eile, et Patsy on kirjutanud 10 postitust ja kõik saksa keeles. Lähemal uurimisel selgus, et ta neid siiski ei kirjutanud. Siis tal võtab aega maa ja ilm, et üleüldse näidata, et keegi on midagi kirjutanud. Nt. mul näitas 30 min-i tagasi, et Sebija on teinud sissekande, aga avades selgus, et ma olen seda sissekannet blog.tr.ee topist lugenud juba tunde tagasi. Sissekanne ise vabsee eile tehtud.

Blogger ei ole ka parem. Esimesele postitusele ei saanud pealkirja panna. Traavisin ringi ja abi andis Vabalog, aga pealkirja ei viitsinud panna. Teisele postitusele kirjutasin pealkirja, aga see kadus ära kuhugi. Näitab, et on olemas ja published ja puha. No mina ei näe. Ükskõik, mis teed pidi ma lähenesin oma blogile. Postitust pole.

Eks ole näha, kas see ilmub.

2 kommentaari “Miski ei tööta

  1. Google Readeril lähebki miskipärast mõnikord kaua aega, et feed üles korjata. Aga muidu on ta ju tubli 😛

    Mis Bloggerisse puutub, siis ma ütlen ainult seda, et mingi põhjus sellel ikkagi on, et inimesed massiliselt WordPressi üle kolivad 😉

  2. Blogger on mul tubli olnud, kuni eilseni. Aga ma olen WordPressile mõelnud. Seal on gadgeteid, mida siin ei ole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s