My mind is playing tricks…

Ma olen omandanud endale täiesti uue ja tõenäoliselt uurimist vajava häire. Selleks peab seletama, et ma vihkan oma mobiili äratust (“piiks” paus “pi-piiks”paus “pi-pi-pi-piiks”). Ma üritan alati haarata oma telefoni enne kui see jõuab “pi-piiksuni”.

Häire siis selline- ma magan, kuulen läbi une, kuidas mu äratuskell teeb esimese piiksu ja ma kraban telefoni, et see vaikima sundida. Aga telefon pole seda piiksu teinud ja kell näitab mingit x aega. Kui selline asi üks kord juhtus, siis ma mõtlesin, et ju siis oli mingi unevärk. AGA. See nädal ainuüksi on seda juhtunud juba kolm korda! Nagu, misasja?! Mingi peenemat sorti unehäire. Jube frustreeriv. Muudan helina ära. Ma lasin karjuda Mailel äratuse, aga ma kardan, et kui ma selle peale ärkan, siis ma tõenäoliselt värisen paar tundi veel pärast äratust või kui ma peaksin purjus olema, siis saab mu niigi vaevatud süda veel infarkti mõni hommik.

Tekst, mida Maile mul karjub mobiilis ei kannata kirjamusta.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s