Praazdnikust natuke

Endisi töökaaslasi oli hea näha. Oli tore ja vahva. Inimesed ei olnud grammigi muutunud. Minu arvates. Inimesed, kes olid enne vahvad ja toredad olid selleks jäänud ja inimesed, kellest sa juba teadsid, et ta on tüütu ja tobe ei olnud ka muutunud. Palju oli ka uusi inimesi, keda ma ei teadnud. Mulle meeldis enne rohkem. Siis kui kõik olid “omad”. Iseenesest oli rahulik olemine, sest põhirõhk oli eelmisele õhtule pandud.

Ujuma ma ei jõudnudki, sest vesi oli külm. Vähemalt sellise järelduse ma tegin kui poisid peale sauna vette hüpates kiljusid nagu tüdrukud.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s