Vend on jobu!

No ei ole olemas!!! Kõige pealt helistatakse ja teatatakse, et ma võtan su auto mingi kell, sest su autol on konks. Küsid siis ärritunult, et kuidas sa tema arvates töölt koju peaksid saama, sest ühistransporti ei seedi ja peale tööd ei viitsi ka väga jala trippida kodu poole. Okei, saad siis kõik nii kaugele, et võetakse auto peale tööd ja organiseeritakse sind koju, lubadusega järgmine päev auto tagasi saada.

Täna. Telefoni vastu ei võeta, sms-ile vastatakse “Auto jääb täna siia. Ei jõua tagasi.” Põrgut!!! Minu lõunapaus läks luhta ja siis veel lisaks pean jala koju ka minema! Ma olen nii vihane praegu. Homme hommikul 8-ks tööle.

No tore, nii muuseas suvatseti mu telefonikõne vastuvõtta ja teatada, et auto saan ma alles homme. Ahv!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s