Daki tuleb koju!!!

Daki kolib Tartusse täna. Hoirassa ja pudel… (kindlasti midagi kanget või punast või kanget ja rohelist, ei roheline on liiast). Ma helistasin kergeid süümekaid tundes, et kontrollida, kas temaga on kõik ornungis. Kuna ma ei saa teda kuidagi aidata. Töö ja asjad, teate. Sain lakoonilise vastuse (Daki kohta ikka väga väikese emotsiooniga öeldud, ju siis isa oli kõrval), ära helista mulle praegu, ma juba närvis. Kui tuled too WC-paberit. Selge, kella kümnest siis saab alles Daki puristama.

Täna õhtul siis tähistame. Homecoming party. Kes teab, kus meid täna näha võib. Ei tea, kas peaks bänneri ka tegema? Ma teen ikka bänneri ka.

5 kommentaari “Daki tuleb koju!!!

  1. Birx folgil?! Mis toimub?! Maailm on hukas!
    Teatan pidulikult et võib juhtuda, et ma olen 8.-14.august Tartus!

  2. 😀 Nii teatavaks võetud, ma nüüd vaatan oma vabad päevad üle ja loodan, et saame mõni õhtu ikka kokku ka 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s