Ja kui see ka ei aita, siis ….

Täna, just täna unustasin maha oma päikseprillid kui mu silmad olid vesistamisest punased. Nice. Valus oli ja siis vesistasin. 4 erinevat valuvaigistit. Maks, vaeseke, teeb ületunde. Ja siis lisaks veel 4cl viina, millele Daki oma blogis viitab. Täiesti meditsiinilisel eesmärgil võetud.

Kella 11-14.30 oli aeg, nagu udus. Mõneti mäluauguline. Nii valus oli, et oksendama ajas. Ei suutnud kõndida ja autoga sõita ja vend sõidutas mind arsti juurde. Valu kadus päriselt ära alles peale üheksat õhtul, sest arsti kirjutatud rohud ei töötanud ja ma läksin oma tavalise kokteili juurde tagasi. 400-ne ibukas ja 4cl puhast viina. Ebanormaalne. Ees ootavad uuringud.

Täna oli vanaema ja vanaisa pulma-aastapäev. Söögilaua teemad: fekaalid (miski läks emal tuksi ja settekaev hakkas üleajama), koera kotid*, peretütre lubadus ennast kõhtu pussitada kui see valutamist ei lõpeta. Hetked perekonna keskel- hindamatud!

*Funny story- ema lasi vanaema spanjeli kiilaks ajada kui vanaema oli ära. Vanaema tuli tagasi, oli lõuga väristanud ja koeraga ema juurest sõnagi lausumata minema pühkinud. Ema helistas mulle, et teavitada, millega ta oli hakkama saanud. Me naersime koos. Huvitav, kas ta huumorimeel säilub kui mina seda tema retriiveriga teeks? Ma käisin pärast seda koera vaatamas. Spanjel nägi välja nagu lehma, bokseri ja mopsi ristsugutis. Aga jube rõõmus. Vanaemal lõug ikka värises natuke, vanaisa arvas, et tunduvalt parem kui enne, aga et koera kotid pidid ikka liiga suured olema. Enne kui karvane oli ei paistnud välja ja nüüd siis nii kohe.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s