Analyze me!

Mul kohe on vaja inimesed pilve pealt alla kupatada. Ei saa lasta neil hõljuda oma roosas mullis ja nautida. Vaja ikka võimalikult maa peale tagasi tirida a la lausetega, et kuule, kas sa ikka selle peale oled mõelnud, et asjad ei ole päris nii nagu nad paistavad ja üleüldse… Mul ju tegelikult on hea meel kui nad on häppid. Miks ma siis teen seda. Kui on vaja põhjendusi, miks ikka nii ei ole hea ja miks ikka naa ei saa, siis tullakse ikka minu juurde, et ma kõik negatiivsed versioonid välja käiks. Päh.

Ma ei ole kade.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s