It´s not you, It´s me

Jaaa… tulebki välja, et ma ei ole kade, vaid kibestunud. Tegin koheselt peale eelmist postitust kõned Dakile, Mailele ja Katzule. Küsimus- kas ma olen kibestunud?

Daki- “Oled küll kibestunud. Sa oled “ei” inimene ja vaata, kuidas sa reageerid public displays of affectionile. Sul tekib automaatne okserefleks ju”
Maile- “Mõnedes osades oled kibestunud küll”
Katzu- “Ma ei ütleks, et sa oled kibestunud, kuivõrd mõnedes asjades pettunud.”

Siis ma mõtlesin natuke. Ei julgenud väga, sest ega nad vist väga mööda ei pannud. Leidsin, et julgelt võib osa süüst ühe inimese kaela veeretada, kes tegi minuga igast trikke ja mu noore psüühika natuke ära rikkus. Aga enamasti on vist siiski asi lihtsalt minus.

One thought on “It´s not you, It´s me

  1. See birx, keda mina tean, ei ole kibestunud, vaid jah, nagu katz ka ütles, vb pettunud ja mis ma pean veel lisama, nagu minu matemaatika õpetaja mulle ütles- mudalaisk:D, aga sinu puhul teatud reservatsioonidega vast:).
    Aga äkki osad teavad hoopiski teistsugust birx’i?:P

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s