Korstaja ei anna asu

On ju nii, et kui sa oled inimese juba esimesel päeval enda jaoks ebameeldivaks mõelnud, siis on väga raske seda nö ümber vormistada. Minu jaoks on selline inimene meie koristaja. Hirmus. Ja ma leian tema juures iga päev midagi uut, mida mitte sallida.

Täna siis. Pidime Dakiga suitsupausile minema ja mina jõudsin enne õue. Panin suitsu põlema ja jäin Dakit ootama. Daki asemel tuli hoopis minu vihatud koristaja. Loomulikult suhtlema minuga. Vaja ju rääkida, kuidas tal eile meie ruumiga probleemid tekkisid. Mina piilusin jutu ajal kogu aeg kõrvalukse poole, aga Dakit ei tule ega tule. Vannun mõttes. Vaatan siis koristaja poole, et mingi väitega viisakusest nõustuda kui avastan, et mutike ei kanna rinnahoidjaid. OK, see selleks aga valigu siis vähemalt särk, mis LÄBI EI PAISTA! Ja siis ta veel vehib kätega. Jumal Jeesus! Ma ei kannatanud enam välja ja paistis, et ta hakkas ka oma juttu lõpetama, võtsin oma telefoni ja hakkasin Dakile helistama, astudes samal ajal sihikindlalt kogu aeg eemale. Daki pistis oma nina õnneks kõrvaluksest juba välja ja minu nägu moondus valulikuks grimassiks. Lunisin Dakilt lisasuitsu ja kurtsin talle, mis oli just juhtunud.

Krt, Daki tegi nimelt kolmerealise sissekande, et ennem kirjutada läbipaistvast pluusist, mida ta ei näinud!!!!

Tõbras 🙂

14 kommentaari “Korstaja ei anna asu

 1. Minu arust Birx, oled sa lihtsalt üks räme mutt, kes vihkab poolavalikult kakivat ja rinnahoidjat mitte kandvat 60-ndates mutikest, kes peab teie järelt koristama!!! Masendav!!! V-o tal pole raha, et rinnahoidjat osta ja v-o ta pole harjunud peldiku ust kinni panema, sest ta on eluaeg üksi elanud ja on tegelikult lihtsalt üks õnnetu hing. Ma kardan, et sul hakkab tekkima Vihkan-lapsi-loomi-ja-vanainimesi-sündroom. Pole viga, me vormistame su kohe täna õhtul ümber. No problemos! Nii, et Birx, Deliver or Die!

 2. 😀 Mine põrgu, ma sulle teen uut ja vana kui ma su täna kätte saan! Keeran sul selle ropu keele korgitseriga välja. Mina seda möla ei kannata!!!

 3. Ma käisin kunagi ekskursioonil. Tädi, kes meid vastu võttis ja meid rappa viis, kandis T-särki ja rinnahoidjat, aga ta rinnad olid ikkagi kõik näha. Nibudeni välja.

 4. Muide, käisin külas teie neljandal korrusel just, astusin konsultantide juurest ka läbi, aga prosopagnoosia lõi välja ja ei pannud nägu ja pilti kokku, seega – kui sa nägid vahepeal ringi tatsamas kaabuga habemikku, siis tervitus takkajärgi 😛

 5. Evu- hirmus, hirmus!

  Ray- Kui sa reedel käisid, siis mul oli täitsa vaba päev. Nii et kaabus habemik võiks teinekord tulla ja ennast viisakalt tutvustada 🙂

  Mitte järgneva kahe nädala jooksul, palun 🙂

 6. Eks ma mõtlen seepääle :p

  Ega ma liiga sageli taha ka nägu näidata sinna majja 😛

 7. Pätikari 🙂

  Olin kusagil siselehes veel üleval ? Vanasti oli sääl alajaotus jah, “Lahkunud töötajad”…

  A sa pidid ju puhkusel olema ? Kuda sa siselehele pääsesid ? 😛

 8. Õige jah, teil ju need nädalavahetusevalved ka…

  Kesse mind siis välja aitas otsida ? Ega palju tuttavaid nägusid polegi jäänud… Enamus tegelaste jaoks olen ma täitsa võõras nägu 😛

 9. No küsisin tüdrukutelt, kas reedel käis meil kaabuga habemik ja kuna meil ei käi väga palju kaabuga habemikke, siis nad mäletasid sind väga hästi. Kui ma veel mainisin, et sa meil töötasid kunagi, siis nad otsisid mulle väga lahkelt pildi ka üles 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s