Kiss me…

Ei suuda kirjutada midagi mõistliku. Aga tänane päevateema on inspireeritud Punapea kroonikatest.

Meil siin on naistest koosnev kollektiiv. Lugesin neile Punapea sissekandes olevat statistikat. Klatšiks ehk kes keda pettis/petab/on petnud ei läinud. Uurisin, kas suudlemine on petmine. Nooremad ja vallalised vastasid kohe, et tegu on petmisega. Suhte inimesed ja vanemad vallalised, et see sõltub, mis sul parajasti peas toimub. Kas suudlemine oli eesmärk või juhus. Siit jõudsime edasi vaimse petmiseni. Üks seletamatumaid petmise vorme. Kui sul on suur emotsioon kellegi teise kui oma partneri suhtes, aga sa ei võta selle emotsiooni suhtes midagi reaalselt ette, siis on tegu vaimse petmisega. Seda ei pruugi su teine pool kunagi teada saada. Mõni peab vaimset petmist füüsilisest hullemaks, samas teine ütleb, et aga seni kuni ta selle emotsiooniga midagi ette ei võta on ju kõik korras. Siit jällegi, kas tegutseda oma emotsiooni ajel või oodata tunnete vaibumist? Kas uus on väärt vana välja vahetamist?

Niih, ma teen polli ka temaatilise. Olge siis nii nummid ja vastake ka.

Edit: Poll tuleb ka kui ma leian normaalse arvuti!

Ja, jah, ma olen tõenäoliselt kukkunud või midagi. Niikuinii panen hetkel segast ja tõenäoliselt tuleb järgmine post sellest, kas suurus on oluline või hoopis see, mis sa sellega peale hakkad. Ma nimelt käisin Dakit vaatamas ja me rääkisime jälle peenistest. See teeb tal tuju heaks 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s