POLL

Nii… poll üleval. Variantideks on siis vastused, mis täna populaarseimad olid.

Vasta kohe!

4 kommentaari “POLL

  1. Tahaks vastusevarianti, kus saaks pikalt põhjendada, a’la muu

  2. Aga sa võid põhjendada selle postituse Kiss me…alla, kus ma sellest kirjutasin.

    Ma jobuke sain alles pärast aru, et oleks võinud “muu” panna ja siis paluda kommentaarides põhjendada

  3. mul on mure. ma sain vastusevariantidest valesti aru. “ei, kui see välja ei tule” nimelt. et noh, ma sain aru, et ei ole petmine, kui suudlus eriti sitt on. ma nüüd muudan oma vastust. tänud tähelepanu eest.

  4. Kui ma olin selle variandi sinna kirjutanud, siis sain ise ka selle kahemõttelisusest aru, aga tuleb välja, et seda ei saa enam muuta. Aga, jah, kui suudlus tehnilistel põhjustel välja ei tule, siis see ei lähe petmisena arvesse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s