Tellitud post

Kuna minu ja Daki päev on royally screwd by… lets say just screwd, siis ma otsustasin teha väikese sissekande rõõmsatest ja toredatest asjadast. Kuna minul võtab ühe posti kirjutamine aega…oeh… võtab palju aega, siis ma pean leidma endas happy place´i. Võeh.

Kas olete vaadanud välja? Väljas on sinkjashall taevas õrnade pilveribadega. Milline kaunis, südantsoojendav pilt. Kas märkate oma jalgade ümber kollaseid ja punaseid lehti. Sahista neid. Sah-sah. Kui sul on käepärast sõber, siis lükka ta lähimasse lehehunnikusse ja kata ta lehtetega. Kas pole mitte armas vaatepilt ja see vahtraleht turritamas välja tema kõrvast. Oi, paremalt läheneb kodutu. Kata oma nina salliga ja ulata talle kahekümneviiekas. Ka temal võiks olla tänu sinule hea päev. Kas sa näed, kuidas ta naeratab sulle. Need neli hammast tema suus välguvad nii lõbusasti.

Mine parki. Ei, rahu, linnud ei ründa sind. Nad teevad ainult katseid kui lähedalt nad sinust mööda saavad lennata enne kui sa oma kätega vehkima hakkad. Ära vehi, vaid vaata kui julged nad on. Oih, kas hakkas tibutama? Ära lase ennast sellest morjendada. Kepsle rõõmsalt lompides ja pritsi möödujaid. Ära täiskasvanuid pritsi, millegi pärast neile see eriti ei meeldi, kuid lapsed on alati valmis mõneks raundiks sogases vees. Tihti peale võib porilompidest leida väga põnevaid elanike. Kes täna on ennast muda sisse ära peitnud? Otsi hoolikalt.

Kas pole olnud sul lõbus?

4 kommentaari “Tellitud post

  1. Eee… lõhnab kahtlaselt AD OD järele 😛 Too much happy pills ?

  2. Jaa… oleks vaid happy pills, siis oleks lihtsalt seletatav, miks ma selline olen.

  3. oi birx, see kõik on nii sinu moodi, ma isegi kuulen seda häält, mis seda juttu mulle jutustab, meeletu…hahaaaaaaaaaaa

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s