Nädalavahetusest

Nädalavahetus oli väga tore. Seriaale jätkus kauemaks. Eelmise nädala parimad osad:

Supernatural “Bad Day at Bad Rock”
My name is Earl “Creative Writing”

Esimeses palju tobenaljakat koomikat ja teises Crabmani laul “Respect the Meat” lihtsalt võitis mu südame.

Halvima osa tiitli pälvis Grey´s Anatomy spin-off Private Practice. Isegi mitte halvima osa, halvima spin-offi tiitli annaks. Need 4 osa, mis on ilmunud on minu arust lihtsalt väga halvad. Näitlejad on täitsa pandavad, aga need inimesed, kes kirjutavad seda seriaali, mis nad nagu mõtlevad? Nad on pannud kõik tegelased käituma nagu värskelt vabastatud hullud, igas osas saavad kolm naisnäitlejat närvivapustuse ja kukuvad kellegi peale karjuma. Ja kui cheezy see kõik on. Isegi minu jaoks. Kõik patsiendid on mingite imehaigustega. Ma saan aru, et tänapäeval meditsiini täis seriaalimaailmas tuleb natuke põnevamaid diagnoose leida, et vaataja huvitatud oleks, aga helesinised lapsed on minu arust liiast natuke. Hoolimata sellest, et seriaalis mängivad mõned täitsa head näitlejad, ma sellele seriaalile pikka iga ei ennusta. Aga kui suured bossid terve writing staffi väljavahetavad, siis on neil veel lootust.

Sügis aga on täis algavaid uusi seriaale, millest ma kavatsen siis endale sobivad välja sortida ja kui mõni päris tore on, siis ma annan teile ka teada.

9 kommentaari “Nädalavahetusest

 1. “Samantha Who?”
  Seriaal algas ABC kanalil esmaspäeval, olen ainult katkendeid näinud, aga kindlasti vaatan end “kurssi” kuna Christina Applegate on just see blondiin, sihuke Ally McBeali ja Bridget Jones’i vahepealne.
  Soovitan piiluda!

 2. Vaatasin just esimese osa ja…… blondiinist parem saab olla ainult mälukaotusega blondiin!
  Ja blondiine ma mitte ei tee maha vaid hoopis solidariseerun! “At least I got an excuse (to be dumb) – so, what’s yours?”

 3. Ma vaatasin ka. Ma ootan juba teist osa. Mulle meeldib see, kuidas chick avastab, milline ta oli enne mälukaotust.

 4. gee-sas, kolmandat hooaega vaatad MNIE-l juba ? einoh, kiire interneti võlud 😛

 5. Mul ei ole kahjuks plaadil seda. Mul selline vaatan ja kustutan teema. Kolmandat hooaega on ainult viis osa ilmunud tänase päeva seisuga.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s