:D:(:(:):)::D:D

Mömm päev on. Kohutavalt emotsioonitu. Tegelikult on juba kaks päeva sellised. Kaks päeva olen kõigile vestlustes vastanud- mõh? möh? ongi nii või? ahjaa…, nojah…, huvitav, kas tõesti? Lisanud ohtralt smileysid, et tekst nii tühi ei tunduks ja inimene teisel pool ei saaks aru, et ma olen ikka väga emotsioonitu tema jutu peale. Kuna ma tunnistan ainult kolme smileyt (tegelikult on üks neljas, aga see on salasmiley, seda teab ainult Daki. Böö!), siis mu smileyde rivi ei kanna edasi mingit konkreetset emotsiooni. :):):):):):D:D:(:(:):D:) <- ma tahaks kirjeldada seda rivi kui ma-olen-rõõmus-oi-kui-naljakas-äh-ära-aja-mind-nutma-I-just-
got-over-it-hihiii!

No tore, mul kukkus viimanegi kruvi küljest.

2 kommentaari “:D:(:(:):)::D:D

  1. Ja sina Friida ei lennanudki mulle peale, et kas me oleme nii kaugeks jäänud, et sulle enam udistest ei teatata 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s