Eila siis

Käisid külas endised töökaaslased. Maile, Kristi ja Piret. Monsa pidi ka tulema, aga tüdrukud ütlesid, et “ta tulistab mõlemast otsast”. Niisiis Monsat ei olnud (saa terveks!). Kõige pealt istusime pubis. Nemad olid seal juba paar tundi istunud, joonud ära mingi arv siidreid ja leidnud, et teenindaja on äärmiselt pandav kutt ja seda nad ka häälekalt kuulutasid (ise nad arvasid, et nad seda nii häälekalt ei tee loomulikult), kuna ma olin veel vägagi kaine, siis ma natuke häbenesin. Juhtisin nende tähelepanu sellele, et mina olen jumala kaine ja lähme nüüd kihku-kähku minu juurde edasi.

Sain tüdrukud pubist välja tiira taara koos väikeste vahejuhtumitega auto juurde kui juba tekkisidki probleemid. Üks tahtis minna kasiinosse, teine vetsu ja mina Maxima põrkest nad kõik oma koju saada. Kuna mina olin kõige suurem ja kainem ja mul oli auto, siis me läksime poest läbi ja minu juurde. Peale fotosessiooni minu maja nurga juures vedasin ma nad viiendale korrusele, kus nad keeled ripakil viis minutit pulssi taastasid.Segasime endale joogid, panime vesipiibu hakkama ja mängisime põnevat seltskonnamängu Alias. Tegime roppu huumorit, klatšisime häbitult ja veetsime väga meeldiva õhtu.

Vot, selline oli siis eile. Täna saab jälle kookonis olla.

5 kommentaari “Eila siis

  1. icc.patsy.icc. really?

    Kellega sa oma aega veedad, ma ei sa aru?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s