Slow day vol 3

Saabun pahaaimatult lõunalt, teen kontori ukse lahti ja mida ma kuulen, kolm chicki laulavad täiest kõrist vene keeles seda Gena sünnipäeva laulu. Noh, Daki teab küll millist, ma olen talle aastaid selle refrääni õpetanud. It never stuck. Täielik pidu ja pillerkaar.

Kuldsest Triost pani kaks kodu poole minekut ja kolmas otsib laulusõnu, sest kõik peavad seda homme sünnipäevalapsele esitama. Jap, sain sõnad kätte. Ma loodan, et laul tehakse enne minu tööle tulekut ära.

Vene tüdruk-“Mis asi on pusja?”
Eesti tüdruk-“Mis asi?”
VT-“Pusja”
ET-” Pusa?”
VT- “Pusja, jah!”

Teate, mul on homme hambaarst ja ma kardan neid paaniliselt. Aga mida teeb tüdruk, kes kardab paaniliselt hambaarste ja on vaene. Paneb aja õpilase juurde, kus peaks saama odavamalt või tasuta. Siis mainib seda mingi jutu käigus töökaaslastele, kes siis kõik oma horror storydega lagedale tulevad. Mihuke kohutav ebaõiglus. Kas nii saab, et sind pannakse magama ja tehakse samal ajal kõik hambad korda? Ühe ropsuga.

Oli tõepoolest väga meeldiv jagada teiega kõike, mis ma täna tegin. Kui ma veel homme elan, siis ma annan endast võib olla märku.

EDIT: Ma avasin oma kalendri, et vaadata kabineti numbrit ja mis ma näen. Homse päeva kohal on tekst: 8.15 Hambaarst (prepare to die).

4 kommentaari “Slow day vol 3

  1. Vähemalt saad kohe hommikul vara kaelast ära, äkki ei ole siis veel piisavalt ärkvel ka, et aru saada, mis Sinuga tehakse… Muide, saab küll ka täisnarkoosi all lasta asju teha, aga sellega on ka igasugused ebameeldivad riskid seotud.

  2. Oeh, ma praegu kujutasin ette, mismoodi pärast hambaarsti kõnesid vastu võtta 😛

    “bwww wnwbwbwbwe wwb, bwwgwt gwwwwb!”
    😀

  3. Roju- Nad ei taha väga üldnarkoosiga teha. Ma juba uurisin.

    Ray-eks me järgmine nädal kuule.

  4. häh, igav, ma juba mõtsin plaane välja, kuidas ma täpselt sinu telefoni otsa satuks 😛 siselehes su numbrit ei olnd ju 😛

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s