Slow day

Hirmus vähe tööd on täna. Kõik blogid ja lehed loetud. Blogtreed umbes kümme korda uuritud. Reklaamin tööjuures Daki ja Epu “Meestest lihtsalt” raamatut. Neli tüdrukut järjekorras juba. Esitasin ülemusele palju lolle küsimuse nt miks koristajat ei ole käinud ja mis pidu see kõrvalruumis toimub. Laulnud oktaav madalamalt Ska Faktori “Sa tule nüüd”. Imetletud oma pubekapoisi küünejunne, millel on paar nädalat vana küünelakk. Komistatud laua all olevatele juhtmetele ja nendega prügikasti (mida koristaja ei olnud tühjendanud!!!) ümber tõmmanud. Oma pubekapoisi küüntega seda prügi jälle tagasi kasti pandud. Hakanud kolm korda sissekannet kirjutama. Tutvustanud ülemusele ja teistele töökaaslastele lehekülge meestelaenutus.com. Teate, seal on juba mingi viis meest saadaval. Piltidega ja puha. Ignoreerinud oma kõhu korisemist, sest no ei lähe söök alla. Mõelnud välja äriplaani, mis mu pikemas perspektiivis võiks vangi viia, kuid samas oleks Tartus klientuuri ja tööjõudu nii et tapab ja see turuosa on tegelikult Eestis kuidagi väga unarusse jäetud. Joonud palju teed. Heitnud iga viie minuti tagant kurva pilgu pasteedile ja leivale, ning avastanud, et isu ikka pole veel. Uurinud, kuidas elavad mu sõprade koduloomad.

Suitsupaus

6 kommentaari “Slow day

  1. Heh… peaks tüngakõnesid tegema, et teil sääl ikka tööd ka oleks 😛
    Kes su ülemus sis on sääl ? Ma enamvähem aiman, aga krt tiab mismoodi teil hierarhiad paigas on, eksole:P

  2. No vat, sa tiad seda ülemust küll vega hesti. Ja ei mingeid tünga kõnesid!

  3. No ma kardan ka, et ma tunnen su ülemust hästi… On üks iiirmus joodik, jah ? 😛

  4. Vat mul pole tema joomisharjumuste kohta veel piisavalt informatsiooni, aga kui ma talle selle teksti edasi annan, mis sa kirjutasid, siis ta tõenäoliselt rakendab su kallal mingeid sanktsioone.

  5. oh, neid sanktsioone on ta juba ammu lubanud rakendada… senini pole ühtegi näinud veel 🙂

    sa küsi ta käest, et kas ta mäletab, mis laulu me Andrusega talle laulsime ?

  6. Ta just lubas puhtalt selle laulu mainimise peale neid sanktsioone rakendada.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s