Kuule…

…sa ei tule poke´ima inimest, kes ei ole just kõige parema vaimse tervise juures hetkel. Sa ei tule ja ei lenda talle peale, sest juhtumisi sa võid minus sellise reaktsiooni tekitada, et ma olen sinu käitumisest keeletu ja kaela saab pasarahe esimene inimene, kes minult midagi küsida julgeb! Väga tõenäoline, et nii juhtub.

Homme endorfiinide jahile. Plaan kehtib. Head asjad hakkavad juhtuma. Homsest on parem.
EDIT: Ja siis tuled Daki, kes ütleb sulle lihstalt midagi väga armast ja väga õigesse kohta, nagu tal oleks minu kohta manuaal. Mul isegi pole manuaali enda kohta. Pasarahe postponed.

2 kommentaari “Kuule…

  1. ajaa, mul on manuaal, ma sain birxi-tehasest koos garantiikirjaga kaasa.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s