It was just a dream

Ma ei tea, kas see oli eilne alkohol või keegi on kräkkinud ennast minu alateadvusesse, aga öösel nägin unes, et ma oli libahunt.

Kogu tegevus toimus burtonlikult sinises sombuses linnas. Tänavad olid porised, majad lagunesid. Palju pimedaid aknaid. Vihma sadas.

Kaks naist ja üks mees vaatavad tänaval vedelevat laipa. Laibal on ärahammustatud üks põsk. Üks naistest teisele,

“Mis sa arvad, kes neist seda tegi?
“See võis olla ükskõik neist. Mina kahtlustan tüdrukut”
“Ma ei usu. Ma arvan, et üks vendadest. Noorem ei ole kindlasti. Ma olen kindel, et see on vanem. Ja ta teab, mis ta on. Kas sa oled tema silmi näinud. Need on täiesti halastamatud.”
——————————————————————————–
Need samad mees ja naised tulid minu juurde ja ütlesid mulle, et ma olen libahunt. Selgitasid, et see ei juhtu mitte alati täiskuu ajal vaid enamasti siis kui ma vihastan. Mind tutvustati veel ühele tüdrukule ja kahele poisile, kes olid vennad. Kõik inimesed, keda ma unes nägin olid võõrad. Noh, peaaegu. Väikese uncredited osa tegi Piia, kes muretses, et Nadja on jälle libahundistunud ja nüüd taob jõe ääres meestega pokkerit ja fiistib neist.

Libahundistumise juures kõige toredam oli, et sellega ei kaasnenud tugevat karvakasvu ja loomaks muutumist. Kasvasid üüratud kihvad ja muutusid väga tugevaks.

Lõpustseen oli kui me kogu libahuntide kambaga olime kuskil kaubanduskeskuses. Mingid inimesed ajasid meid taga ja kogu tegevus oli nagu mõnes äkšnfilmis. Meil tekkisid kohe kihvad (ma tõmbasin keelega üle kihvade) ja siis me hüppasime eskalaatorilt seinal olevate kaunistuste (olid jõulud?) külge ja seal edasi teisele korusele ja siis…. helises äratuskell. Kuradi kurat. Just siis kui läks põnevaks.

5 kommentaari “It was just a dream

  1. Minu meelest oled sa seda juba ammu olnud, aga hea, et sa sellest nüüd läbi unenäo ka aru said 🙂

  2. Damn, ma pole ise juba tükk aega midagi nii lahedat unes näinud, kadeolen 🙂

  3. ma nägin ükspäev unes, et üks sõbranna oli abe lincolni ihukaitsja. needless to say – she failed miserably.

  4. Roju- Nuh, see oli mu selle aasta kõige huvitavam unenägu. Välja arvatud üks projekt, mis tundus olevat Tarantino poolt lavastatud. VERI, VERI, VERI.

    Nadja- Mind tõsiselt huvitab, mis su alateadvuses abe´i teema tõstatas.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s