I´m all ears

Mulle meeldib kui mul käivad külalised. Eriti külalised, kes toovad mulle nänni. Katzu tasustas mind eile viie tunnise nõustamise ja kiire autoekspertiisi (kui sa selle kähriku alla ajasid peale Rõngut, siis vaevalt, et see võre sul ikka veel auto all on) eest suurepärase lihatoodete valikuga. Seal oli liha tarrendis, pikad verivorstid, kokteilviinerid, verikäkk, jäägriliha.. oeh. Arvake, mis ma õhtusöögiks teen?

Seoses nõustamisega. Kuna päris mitmed teist, kes mind loevad on praegu omadega puntras (sest praegu mind loevad enamasti minu sõbrad ja ma tean ju teid, midagi te olete mulle ju rääkinud) ja ei oska sellega midagi ette võtta, siis rääkige kellegagi. Kas minuga, mõne teise sõbraga, spetsialistiga. Rääkige. Kui te ei räägi kellegagi, siis kõik see crap lihtsalt koguneb ja mingi hetk keeb see üle ju. Võib olla see teine inimene näeb sinu probleeme teise nurga alt ja oskab leida või aidata sul leida neile lahenduse.

Ja natuke emotsionaalset väljapressimist, mina ju muretsen teie pärast. Kas te siis ei tea? Kui te ei ole häpid, ei ole mina häpi. Ja kui te ütlete, et kõik on korras, siis jeebus, mul on ju silmad peas ja pessimist nagu ma olen genereerin kohe worst case scenarios välja.

Sai natuke emo postitus aga raisk, muretsen!

NB! Kui kellelgi peaks tekkima tahtmine südant puistada siis ma olen teisipäevani vaba kui lind.

4 kommentaari “I´m all ears

 1. Ot, misasja, tööl ei olegi ? :p

  Ja worst case scenarios välja mõtlemine rokib sajaga 😛 Alati on hea inemesi närvi ajada sellega, kui hulluks asjad ikka minna võivad (olgugi, et võibolla väga minimaalse tõenäosusega, aga kõike on juhtunud, eksole, miks ei võiks esimene olla ja üleüldse… :P)

 2. Heh, haigusleht.

  Mu sõbrad juba teavad, et worst case scenarios on minu spetsialiteet 😀

 3. Vaat, kus luuserdavad 😛

  Kui ma veel noor ja roheline olin ja seal töötasin, siis ma küll ühtegi haiguslehte ei võtnd… Mööngem, paaril päeval olin töölt ära küll, aga ei midagi pikemat. Vist.

  Airi läks teilt säält ka ära, teda me Andrusega mingi hetk kiusasime, kosutades aegajalt tema mingeid suvalisi muresid hirmsate juttudega, mis kõik veel juhtuda võib. Double-team on sellises asjas eriti mugav lahendus, saab dialoogina arutada ja vinti ikka eriti üle pöörata 😛

 4. Mul muresid ei ole, mida kurta, aga külalised meeldivad ikkagi 😉

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s