Öö on…

Olen übersuperkreembrüleekõikonilusarmasjatoreinimene praegu. Teen nii palju, et ei jõua kirjutadagi.

– endised töökaaslased on endiselt väga toredad inimesed. Minu arust toredamaks aina lähevad.

-kaks õhtut kasiinos. Ei mänginud oma rahaga, aga võitsin natike kommiraha. Vana pokkeri lauast tuttav “sõber” teatas korduvalt kui tugev respekt tal minu suhtes on. Heh, aasta tagasi see küll nii ei olnud kui ma kasiinos diilerina veel töötasin.

-vanematele jube hea laps. Pesin ema juures põrandaid. Käisin nende eest poes. Kantseldasin väikest õde ja koera. Tegin endale ülikalli aparaadiga kaks topelt latte macchiatot. Peen. Ja siis vibreerisin sealt minema.

– installeerisin enda autole küljepeegli tagasi. Mul polnud kaks nädalat juhipoolset küljepeeglit. Nimelt ma lõin ukse liiga kõvasti kinni ja ta kukkus ära. Ma arvasin, et ei saagi seda tagasi panna, aga näed sai. Nüüd ma saan rida vahetada vasakule poole. 🙂

-käisin kontserdil. Maarja ja Rain Simmuli omal. Maarja laulis ja Rain rääkis lugusid oma elust. Pettumus. Me ju kõik teame, et Maarja oskab väga hästi laulda, aga no jeesus. Sa ei pea iga loo vahekohal oma häält väristama ja lõpetma IGAT laulu lämbuva aaaaaa….ga. Ma saan aru, et kui oli “Kaelakee hääl” Eurovisioonil ja ta improvvis selle vahekoha ja Reikop läks kohe elevusse ja kukkus teda kiitma selle eest… get freakin´over it. See oli 10 aastat tagasi. Ja veel selle improga seoses- tore oleks actually kuulda mõnda jõululaulu, mis kõlaks nii nagu meie seda mäletame. Ja üleüldse kui on Jõulukontsert (ma hiljem pileti pealt vaatasin järele), siis tahaks jõululugusid kuulda.Külmas kirikus ujumisest laulda… Nagu Daki, kes läks vahepeal päris leili,  täiesti mõistlikult nentis, siis iga aeglane laul ei ole pühalik ja jõuludest.

– saabusin just Undergoundist. Kus me rõõmsalt õelutsesime ja ma sain teada, et ma olen ikka väga koba lauajalkas ja uus Battery on tohutult halb. A ja, et minu arust täiskasvanud mees oma emaga väljas on kummaline nähtus. (Ok, samas ma tean tüüpi, kes käis kasiinos oma vanaemaga).

Aeg magama minna, eksole.
—————-
Now playing: Ursula – Sa pole kole
via FoxyTunes

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s