Peksa Birxut jalaga

Toimumas on järjekordne Birxu motivatsiooniüritus. Birxu kutsub üles oma sõpru ennast aitama. Üritus toimub neljapäeval või reedel @ my place ja eesmärk on motiveerida Birxut oma koibi keha alt välja tõmbama ja astuma vajalike samme.

Kaasa võtta: hea tuju ja oma lemmikjook. Keegi võiks fotoka ka võtta.

Peale kohustuslikku osa toimuvad mängud ja üleüldine möla. Õhtu lõpus antakse auhind parimale motiveerijale. Osalemise soovist palun märku anda.

NB! Vabadele ja vallalistele toimub eriüritus, kus tehakse tulevastele potensiaalsetele boifrendide ja göölfrendide kandidaatidele bukletid, mis sisaldavad näiteks pilti pealkirjaga “morning after”, norskamiselindistus, pildid koristamata toast, sinikaga põlv, tselluliit, muusikamaitse, mineviku seiklused, tätoveeringud, hambaklambrid jne jne. Bukletid on mõeldud lihtsustamaks tänapäeva kiires elutempos õige kaaslase leidmist. 

2 kommentaari “Peksa Birxut jalaga

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s