Väike päike

Arvake ära, kes läheb nädalavahetusel tööasjus Pärnusse ja oli natuke nukker selle üle? Arvake ära, kes sai kätte päevakavad koos toimuvate üritustega ja on nüüd rõõmust ogar? Arvake ära, mis bänd esineb Pärnus Strandi ööklubis, kuhu mul on tasuta sissepääs? Arvake ära, kes on kade mu pihta?

Oijah, mõni kord võib elu täitsa pandav olla!

Vastused küsimustele: Mina, Mina, Ska Faktor ja Katz!

2 kommentaari “Väike päike

  1. Oh… Tervita Pärnu tüdrukuid ka siis minu poolt, nemad on suht raudvara sääl vist ikka veel, V. ja L. ? Kusjuures, nad olid väga osavad itipersoonid kui Pärnust jälle ühtegi võtta ei olnud ja tõstsid osavalt telefonijuhendamise järgi juhtmeid ringi ja konfisid Linuxit 😀

  2. Pärnu tüdrukud on täitsa olemas. Eks ma püüa tervitused edasi anda.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s