Sinikane

Just omastasin endale värske sinika. Õla peale. Teisel õlal on juba ammu. Ühe põlve peal ka.

Ma avastasin ametlikult see nädalavahetus, et ma hakkan vanaks jääma. Nimelt kui ma vehkisin Pärnus tundide kaupa tantsu, siis järgmine hommik oli mul tegu oma põlvede sirgeks ajamisega. Liipasin tagasi tulles Viljandi bussijaama saiakesi ostma ja iga sammu juures kiunatasin valust. Ma süüdistan kehva muusika valikut ja Red Bulli, mis võis tekitada minus illusiooni, et mu keha ongi mõeldud bailatama 3 tundi jutti ja kindlasti süüdistan ma oma 10 cm kontsaga saapaid.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s