Jonnib

Ma sellel aastal sünnipäeva ei pea. Kuna ma tegelen töökoha vahetamisega, siis ma lihtsalt eelistaks oma energiat sinna raisata. Peale selle olen mina oma sünnipäevadele kutsunud inimesed, keda ma näha tahan ja üks kord aastas on võimalik kõik sellised inimesed ühte kohta saada. Aga kui ma hakkasin eile tegema nimekirja, siis peale kolmekümnendat nime ma loobusin sünnipäeva plaanidest. Seega, minu 26. sünnipäev on edasi lükatud. Kui ma kunagi peaks piisavalt rikkaks saama, siis ma korraldan tagant järgi. Võib olla.

Ei mingeid üllatuspidusid.

4 kommentaari “Jonnib

  1. No mind ei huvita, mina olen kohal ja kui vaja siis võin ka üllatada! Meeldivalt, kusjuures 😉

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s