Autost

Olen naine. Täna mitte selle sõna heas tähenduses. Täna olen ma selline häda omadega. Aga ma juba teen samme enda parandamiseks. Jutt selline, oma autole parkimiskohta otsides lähenesin oma autole tagant poolt ja avastasin summutist väljaulatuvaid pikki musti karvu. Terve posu. Noh, nagu keegi oleks mu patsi mahalõiganud ja sumpasse toppinud. Ma rääkisin parajasti telefoniga ja inimene teisel pool toru kuulis, siis kuidas ma iuuuuuuuuuuuuu, iuuuuuuuuuuuu kukkusin karjuma. Selle peale mul soovitati kähku maha rahuneda. Mul oli juba häbi endapärast kah. Nagu mulle selgeks tehti ei ole summutis olevad karvad kindlasti mitte normaalne nähtus ja ma siis kiskusin nad sealt ära. Natuke… okei, kõvasti krimpsus näoga.

Pärast seda otsustasin, et mul on siiber sellest, et mu autoga on kogu aeg mingi jama. Ja kuna ta on nüüd mõned päevad olnud ühe kõrvaline ehk juhipoolne küljepeegel kukkus küljest ära. Seekord täielikult katki. Oma järgmise vaba päeva pühendan auto juppide otsimisele ja auto kokku lappimisele.

Kui kellelgi on ära anda/müüa 92a Vectra küljepeeglid ja antenn (sest noh, seda ikka veel ei ole), siis palun mulle märku anda.

PS! Place´is tasuta õllet ei saa 😦

One thought on “Autost

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s