Autost

Auto on läbi omadega. Üleeile oli rehv pooltühi ja peale kahe bensujaama külastamist, sain aru, et asi ei ole minu kehvas oskuses sisestada õhku rehvi, ega bensujaamade katkises atribuutikas, vaid tegemist on mingi muu kalaga. Rehv ei läinud täis, aga samas ei vajunud ka täiesti tühjaks.  Eile viisin siis parandusse ja maksin uue ventiili ja velje kopsimise eest 100 eeku. Auto sõitis… nii umbes tunni täitsa okeilt. Õhtul oli vaja mängima minna linna ja kui ma rahva olin peale korjanud, siis oli kuulda kurvis vasaku esiratta juures mingid kahtlast kopsivat heli. Täna see heli muutus valjemaks. Sõitsime Patsyga mööda linna ringi ja selle käigus muutus see kolin veel kõvemaks. Niih.. ja ta ütles ka mis viga on. Pooltelg? Pooltelje ots? Pluss veel pidurid käituvad imelikult. Pluss sumpast tuli mingit takku kunagi. Pluss…

Praegu ma olen lihtsalt õnnetu, sest auto on hetkel täiesti sõidukõlbmatu ja läheb puhkama mõneks ajaks. Tannu kunagi ütles,

“See peaks olema elementaarne, et raha on kogu aeg”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s