Suitsuvorst , hapukurk ja must leib

Kõige populaarsemad otsisõnad läbi aegada kui igasugused Birgitid välja jätta on “skleroos” ja “skleroosis multipleks”. Kusjuures viimane ei ole päris sõna. See on valesti kirjutatud, õige on sclerosis multipleks. Ahjaa… üks asi veel. Kui sa tead, et mu blogi aadress on birxu.wordpress.com, siis miks sa selle ostingumootrisse trükid? Aadressikal saaksid kohe klõps minu lehele.

Tänan tähelepanu eest. Nüüd asja juurde. Kuidas on võimalik kadestada isegi vaest inimest ehk siis mind.

Kuna mul on väga räige säästupoliitika, siis tavaliselt lahendasin ma oma söögi probleemi nii, et hommikul sõin kodus võileibu, lõunal käisin vanaema juures ja õhtul ema juures söömas. Kuna nüüd on mu autoga kaputt, siis läheb raha rohkem kui arvata oskaks. Hommik õhtu marsaga 30.- lõunasöök ja kohvi 65.- ja lisaks veel õhtul kodus midagi süüa, no ütleme 50.-.  ehk siis päeva jooksul tuleb summa 145.-! Krt, mu auto sõidab sellega mingi 80 km maha! 8 tiiru vanaema- ema-kodu marsruudil. Terve see nädal olen teinud endale kodust võileibu kaasa. 6 tk. Vormileib, suitsuvorst ja hapukurk.  Pakin hommikul kilekotti ja siis näkitsen need terve päeva jooksul ära. Õhtul söön makarone.

Täna ütles mu töökaaslane, “Sa tuled siia igapäev niiiii isuäratavad võileivad kaasas!”

Nämm. Võileivad otsas. Häää….on!

2 kommentaari “Suitsuvorst , hapukurk ja must leib

  1. Sa ajad ise ka pada. On kas multiipskleroos (eesti keeles) või sclerosis multiplex või multiple sclerosis.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s