Eesti autistid kogunegem!

Otsisõnad, millega jõutakse minu blogisse viivad mu aegajalt täielikku hämmingusse. Tänane pärl,

autism “2008”

Guugeldasin isegi ja minu blogi oli eesti valikutes neljas või viies viidates Nadja jäetud kommentaarile- “mina olengi tartu esi-autist?”. Kuna ma olen täheldanud, et ka minul on kergekujuline autism, siis võiks sümpoosiumi korraldada? Nadja?

6 kommentaari “Eesti autistid kogunegem!

  1. Einoh, põhimõtteliselt..
    *pilk jääb pidama värvilisele plaadile toanurgas*

    õööö…millest me rääkisimegi?

  2. mhm… ma arvan, et alustada võiks… uuh…shiny thing! (wondering off)

  3. Mis krdi autismus ? See on ju jõhkrakujuline ADD. Mitte, et see meeldivam oleks ilmselt… Üldsegi, millest jutt käib ? 😛

  4. ma olen koguaeg rääkinud, et räme ADD, aga kõik pushivad oma autismi koguaeg. kuigi ega kokkuvõttes vahet pole vist jah. tegelikult ma enamasti täiesti teadlikult lähen oma happy place’i, sest mind lihtsalt ei huvita, mis inimestel öelda on…ptüi…see tähendab, jube ADD on jah.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s