Crna macka, beli macor

ehk Black Cat, White cat.

“Matko is a small time hustler, living by the Danube with his 17 year old son Zare. After a failed business deal he owes money to the much more successful gangster Dadan. Dadan has a sister, Afrodita, that he desperately wants to see get married so they strike a deal: Zare is to marry her. But none of the two care much for an arranged marriage: Zare is in love with Ida, Afrodita is waiting for the man of her dreams.”

Filmis tõmbavad kõik kõigil väga humoorikalt nahka üle kõrvade. Põhiliselt saab kogu aeg petta pisisulist peategelane Matko, kellel vaesekesel, elus üldse ei vea.

Kõige vahvam on vaadata, mida gängstad endale leiutavad elu mugavamaks tegemiseks. Raha on aga selle eest midagi osta lihtsalt ei ole. Või siis kui on ainult kummalisi vidinaid, nagu näitkeks kaasas kantav vinüülplaadimängija.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s