Lisatööd andke

Since mu eraelu on puudlik, tööl mõislikud ajad, suvi tulemas ja natuke lisaraha ei voola mööda külgi maha, siis sellega seoses otsin endale lisatööd. Kas mingeid ümber trükkimisi raamatust või midagi sellist mida saab õhtuti tund-paar teha. Kui teil on mulle mingeid pakkumisi, siis palun saata need mulle meilile, mille leiate mu kontaktide alt.

Tänud!

One thought on “Lisatööd andke

  1. Nii, sa müügitööd ei taha teha jah? Muidu on iseenesest olemas selline leht: http://beta.ekspressjob.ee/menu/2?multiSelect-options-county%5B0%5D=17&keyword=&PageNum=2
    ja seal on Tartu all üks pakkumine, Maitseainete müügispetsialist. Vaatasin, et midagi sellist, mida sul ei oleks, seal ei nõuta ja samas üht-teist präänikut pakutakse ka. Palga osas muidugi ei tea. Aga soovitan sellel ekspressjob.ee lehel ikka silma peal hoida ja ikka proovida ja mitte lasta end heidutada töökohtade nõudmistest. Kõigil on praegu raske tööjõudu leida ja usu mind, tihti on konkursse kuhu keegi ei kandideeri või kandideerivad väga üksiskud, kes tegelikult hästi ei sobi ja siis sealt enamasti tuleb ikka keegi välja valida, sest on vaja. Nii, et julget pealehakkamist! 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s